Wat doen we
Wij bouwen duurzame
oplossingen

GroenLeven realiseert grootschalige zonnedaken en zonneparken

Wij realiseren duurzame oplossingen zelf en willen een voorbeeld zijn voor onze branche door te denken vanuit People, Planet, Profit. Wij ontwikkelen op elke (uitdagende) locatie grootschalige zonnedaken en zonneparken, waarbij we zoveel mogelijk kijken naar de dubbelfunctie van het terrein. Zo realiseren wij zonne-energie onder andere op daken, water, vuilstorten, industrieterreinen en bijvoorbeeld parkeerplaatsen.

 

Wat GroenLeven voor u kan betekenen

Wilt u graag energie besparen met zonne-energie en bijdragen aan een duurzame wereld en heeft daarvoor een dak, grond of andere locatie beschikbaar? GroenLeven helpt u dan graag! Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Werkwijze en diensten GroenLeven 

Onze werkwijze kenmerkt zich door ontzorgen. Wij regelen alles van A tot Z en vinden het belangrijk dat u nergens omkijken naar heeft. Dit komt terug in ons dienstenpakket:

 • Creëren en ontwerpen van grootschalige zonnedaken en zonneparken:
  Het creëren en ontwerpen van zonneparken en grootschalige zonnedaken waarbij we rekening houden met de landschappelijke inpassing.
 • Financiering van grootschalige zonnedaken en zonneparken:
  GroenLeven heeft alle vormen van financiering in huis om de realisatie van duurzame zonne-energiesysteem geheel of gedeeltelijk te financieren.
 • Aanvragen SDE+-subsidie voor grootschalige zonnedaken en zonneparken:
  Wij vragen subsidie aan voor de ontwikkeling van zonnedaken en zonneparken. Dit doen wij voor de ontwikkeling van onze eigen zonneparken, maar wij kunnen ook voor u subsidie aanvragen.
 • Realisatie van grootschalige zonnedaken en zonneparken:
  We realiseren zonneparken en werken daarbij graag zoveel mogelijk samen met lokale partners uit de regio. We willen zorgen voor maximale draagvlak en betrokkenheid van de omgeving. We hechten daarbij grote waarde aan de geleverde kwaliteit.
 • Exploitatie en beheer van grootschalige zonnedaken en zonneparken:
  Als een zonnedak of zonnepark eenmaal is ontwikkeld, dient het verantwoord geëxploiteerd te worden als energieproducent. Ook dat kan GroenLeven zelf doen of met de partners uit de regio.
 • Verkoop van de door de zonnedaken en zonneparken opgewekte groene stroom.

 

Vanuit de exploitatie en het beheer van zonnedaken en zonneparken bestaat ons dienstenpakket uit:

 • Actieve monitoring van opbrengsten en prestaties van het zonne-energiesysteem;
 • Duidelijke analyses van de monitoringdata;
 • Onderhoud aan de zonnedaken en zonneparken;
 • Transparante rapportering op maat van de klant;

 

Kwaliteit 
Kwaliteit is één van onze kernwaarden. We maken gebruik van kwalitatief hoogstaande zonnepanelen van diverse merken met een goed en langdurig rendement. We kiezen er bewust voor om dezelfde producten en materialen in al onze projecten te gebruiken. Op deze manier hebben we al veel zonne-energieprojecten gerealiseerd. Deze materialen hebben zich bewezen en genieten daarom ons vertrouwen.


We kiezen onze partners zorgvuldig om de juiste kwaliteit te waarborgen. Wij eisen van onze partners en leveranciers dat ze een hoge kwaliteit leveren, uitgebreide garanties geven en financieel stabiel zijn.