Sponsoring

Sponsoring GroenLeven

Wij willen als marktleider een voorbeeld zijn door in alles wat we doen een duurzame impact te hebben op onze omgeving. We denken zoveel mogelijk vanuit People, Planet en Profit. Ons bewustzijn rondom onze naasten en de leefbaarheid van onze planeet staat centraal en we willen activiteiten ontplooien om dit goed te doen.

 

Wij krijgen energie van het sponsoren van maatschappelijke initiatieven en goede doelen die zich richten op minder bedeelde naasten en kinderen. Of het nu gaat om een school in Tanzania, een achterstandswijk in Den Haag of de voedselbank, ons hart gaat er sneller van kloppen als we kunnen helpen. Met sc Heerenveen kunnen regelmatig we vrijwilligers, ouderen, gehandicapten of asielzoekers een heerlijke dag bezorgen.

 

Daarnaast vertellen we op scholen graag meer over groene energie en verduurzaming. We willen kinderen en jongeren inspireren en bewustwording creëren over de stappen die we moeten zetten naar een schonere, betere en duurzame wereld. We geven dan ook gastcolleges en komen op basisscholen graag meer vertellen over verduurzaming.

 

Sponsorcriteria 

Omdat we veel aanvragen binnenkrijgen voor sponsoring toetsen we deze aan de volgende criteria: 

 

- De sponsoractie heeft een sterk maatschappelijk sociaal karakter

- De sponsoractie richt zich onder andere op minder bedeelde naasten, kinderen of vrijwilligers

- De sponsoractie moet passen binnen het sponsorbudget van GroenLeven

 

Voldoet de sponsoractie aan de bovenstaande criteria? Dan komt deze wellicht in aanmerking voor sponsoring. We kunnen namelijk helaas niet aan alle verzoeken voldoen. Stuur uw sponsoractie naar info@groenleven.nl met daarbij de volgende informatie:

 

- Naam, adres en doelstelling van uw organisatie;

- Omschrijving en doelstelling van de sponsoractie (sponsorbedrag, startdatum etc.);

- Reden waarom GroenLeven een geschikte sponsor is voor dit project.

 

Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw aanvraag. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.