Optievergoeding voor grond
Optievergoeding
voor grond

Optievergoeding voor beschikbaar stellen grond

Zonneakkers zijn vaak in het nieuws. Het plaatsen van zonnepanelen op uw grond biedt ook de nodige voordelen:


- U ontvangt een vergoeding voor het beschikaar stellen van uw grond

- Uw land wordt benut voor het opwekken van groene energie

- U geeft u land een periode rust, een sabbatical, zodat het daarna weer optimaal ingezet kan worden

 

We zien dat veel projectontwikkelaars in deze markt duiken. Zij jagen agressief op gronden en geven daarbij mooie beloftes af. Daarbij komt voor hen de landschappelijke inpassing en de leefomgeving op een tweede plan. Dit ‘cowboygedrag’ zorgt ervoor dat zonneakkers in een negatief daglicht komen te staan en laat u en uw collega's vaak met veel vragen achter. Zeker als ook nog eens blijkt dat, als men grond beschikbaar wil stellen, sommige zonneakkers helemaal niet gerealiseerd worden omdat de projectontwikkelaars hier geen ervaring in hebben.

 

GroenLeven vindt dat mooie beloftes ook daadwerkelijk na moeten worden gekomen. Dit doet zij met resultaat: 8 van de 11 zonneparken in Nederland zijn door GroenLeven gebouwd. Daar passen wij ook veelal de dubbelfunctie toe zodat schapen en varkens onder de zonnepanelen kunnen grazen. Daarnaast vinden wij dat het beschikbaar stellen van grond beloond moet worden door middel van een unieke optievergoeding.

 

Unieke optievergoeding!

Kiest u als agrariër voor GroenLeven dan profiteert u, maar ook uw collega agrariërs in de regio die ook grond beschikbaar willen stellen, van onze unieke optievergoeding. GroenLeven organiseert een regionaal collectief waar u en uw collega's zich bij kunnen aansluiten. Vanuit dit collectief worden allen die grond beschikbaar wil stellen beloond met een vergoeding, ongeacht de zonneakker wel of niet gerealiseerd kan worden. Op deze manier wint u altijd en deelt u mee in het succes van collega’s in de regio.

 

Meer weten over de optievergoeding? Bel dan 0513 - 200959 of vul hieronder het formulier in.

Vraag hier meer informatie aan!

Naam*
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer*
Uw eventuele vraag of opmerking*
Vul hier niets in a.u.b.