Nieuws
GroenLeven in het nieuws

GroenLeven wint gouden FD Gazellen Award!

GroenLeven heeft de gouden FD Gazellen Award 2017 in ontvangst mogen nemen! Op 7 november werden de FD Gazellen 2017 Awards uitgereikt voor bedrijven in regio Noord-Nederland in Theater de Tamboer in Hoogeveen.

 

Trots

GroenLeven, begonnen vanuit een garage door twee vrienden met een duurzame ambitie vanuit een garage, is trots dat zij het snelst groeiende bedrijf in categorie middelgroot van Noord-Nederland is. Sytse Bouwer, directeur GroenLeven: “Geweldig om de gouden FD Gazellen Award voor het snelst groeiende bedrijf in ontvangst te mogen nemen! Dit is een prachtig nieuw hoofdstuk uit het jongensboek ‘GroenLeven’. Het is een groot compliment naar ons bedrijf en onze medewerkers die dag in, dag uit hard werken en klaar staan voor onze klanten. Ik ben dan ook ontzettend trots op hen!”

 

GroenLeven viel voor deze uitreiking in de categorie middelgroot (omzet € 2 miljoen tot € 10 miljoen) omdat de omzetgroei over de afgelopen 3 jaar de leidende criteria is voor de nominatie van een FD Gazellen Award. De huidig omzet van GroenLeven bedraagt 70 miljoen. 

 

De FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat het bedrijf een goede omzetgroei heeft en daarnaast een stabiele en gezonde financiële positie. De FD Gazellen Awards is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.

 

 

GroenLeven winnaar gouden FD Gazellen Award: Hans van den Brug, Margriet Bolink, Sytse Bouwer

 

Winnaars FD Gazellen Awards middelgroot v.l.n.r.: FiscFree (zilver), GroenLeven (goud) en Brandfield (brons)

 

Gouden FD Gazellen 2017 in de verschillende categorieën 

 

 

Winnaars bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Awards

 

Foto's: Sander Nieuwenhuys

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.