Monitoring zonne-energiesysteem
Monitoring van uw
zonne-energiesysteem

Monitoring zonne-energiesysteem

Het monitoren van uw zonnepanelen is belangrijk. Door de zonnepanelen te monitoren krijgt u iedere dag de exacte weergave van de productie van uw installatie. Maar minstens zo belangrijk is dat eventuele storingen en het niet goed functioneren van omvormers, bekabeling of zonnepanelen direct worden gesignaleerd. Via internet of een mobiele verbinding wordt dit direct aan ons doorgegeven. Met uw eigen inlogcode kunt u uw installatie en opbrengsten eenvoudig in de gaten houden via onze website.

 

Wij zorgen ervoor dat uw installatie dagelijks gecontroleerd wordt. Bij storing of wanneer de waarden van uw installatie zonder aantoonbare oorzaak afwijken wordt u binnen 48 uur op de hoogte gesteld van het niet juist functioneren van uw installatie en wordt telefonisch het probleem verholpen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw installatie altijd optimaal functioneert. Indien het disfunctioneren niet telefonisch oplosbaar is kan GroenLeven op locatie onderzoeken wat de oorzaak is van het probleem en eventueel reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Onze klanten vinden het prettig dat zij geen omkijken hebben naar de werking van hun installatie:

 

Maatschap Bouma uit Grou: “Toen ons internet eruit lag, werden we direct door GroenLeven gebeld. Wat een geweldige service!”