Wat kunnen wij voor u betekenen?

GroenLeven voor u

GroenLeven is uw partner in zonne-energie. Wij creëren zonne-energiebronnen op elke (uitdagende) locatie, zoals op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen, water en boven zachtfruit.

 

Uw dak voorzien van zonne-energie

Heeft u een groot dak van minimaal 1.000 m2 beschikbaar en wilt u profiteren van zonne-energie? GroenLeven helpt u dan graag! GroenLeven heeft veel ervaring in het realiseren van grootschalige zonnedaken. Zo hebben wij meer dan 700 daken voorzien van zonnepanelen en werken we intensief samen met FrieslandCampina, Agrifirm en INretail aan de zonnerevolutie op het dak. 

 

GroenLeven wil het toegankelijk maken om zonne-energie op daken te realiseren. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw dak aan ons verhuren en is het mogelijk om de zonnepanelen te kopen. In een persoonlijk gesprek met onze accountmanager bespreken we graag met u uw voorkeuren en de mogelijkheden.

 

De voordelen van GroenLeven:

  • FrieslandCampina, Agrifirm en INretail kiezen bewust voor GroenLeven en haar werkwijze;
  • GroenLeven heeft veel ervaring in het realiseren van grootschalige zonnedaken;
  • GroenLeven biedt verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen;
  • GroenLeven ontzorgt u van A tot Z, u heeft nergens omkijken naar.

 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van zonne-energie op uw dak? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Uw locatie voorzien van zonne-energie

Heeft u een locatie beschikbaar en wilt u daarmee groene energie opwekken? GroenLeven creëert graag de dubbelfunctie: zonnebronnen op kassen, parkeerplaatsen, voormalige vuilstorten, industrieterreinen, water en andere grond. Door deze locaties te voorzien van zonnepanelen geven zij duurzame energie terug aan de wereld. Deze zonnebronnen creëren wij in samenwerking met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers. Daarbij staat een lokale aanpak centraal, zoals bij onze zonnebron in Emmen.

 

Wilt u graag meer weten over hoe u kunt profiteren van zonne-energie op uw locatie? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten? Laat uw gegevens achter:

Naam*
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer*
Uw vraag*
 
Vul hier niets in a.u.b.